Üres

Összesen: 0 Ft

Maghun Világörökség és Hagyomány

Hagyományőrző kézműves termékek webáruháza Zsűrizett míves termékek, viselet, magas műveltség...

Világgá megyek 2.

Cikkszám:
1428404766

Játszi könnyedséggel mesélhetünk és a mese szereplőivé is válhatunk. Gondolkodásfejlesztő játék nem csak gyerekeknek. A helyszínek és a szereplők, a varázstárgyak és történet fonalai a kezedben vannak. A történet pillanatok alatt összeáll, te döntöd el merre meséled tovább.
Népmeséink és mondáink a magyar kulturális örökség féltve őrzött kincsei. A Világgá megyek társasjáték a magyar népmesék elemeinek, mondavilágának bemutatásával és segítségével vezeti végig a kicsiket és a nagyokat a mesék vándorútján.A játék segít abban, hogy részesei lehessünk ennek a csodálatos, réges-régi tudásnak.
Kinek ajánljuk?
Mindenkinek! Óvodák, iskolák csoportjai számára, valamint minden családnak. A játék rendkívül jól használható oktatási segédanyagként is, iskolakezdéskor különösen ajánljuk a pedagógusok figyelmébe is! Az út állomásait a népmesék figurái, tárgyai, helyszínei adják, a felnőttek és gyerekek életkoruknak megfelelően eleveníthetik fel népmeséinkkel kapcsolatos emlékeiket, játék közben megismerhetik e történetek mélyebb összefüggéseit. Boltunkban kapható ez a szellemi és kulturális kincsesdoboz.

5 400 Ft
Anyaga: 
Papír