Üres

Összesen: 0 Ft

Maghun Világörökség és Hagyomány

Hagyományőrző kézműves termékek webáruháza Zsűrizett míves termékek, viselet, magas műveltség...

A titkos hagyaték meséje

2 790 Ft

Sárkányokkal, manókkal és tündérekkel, benépesített varázsos mese ez, amely visszaviszi a kis és nagy olvasóit a magyarok ősi, rég elfeledett világába …

A szerző a tavaly kiadott művében a felnőttekhez szólt, és őket kívánta a nyelvészet, a kultúra, a vallás és a történelem szimbiózisával a magyar őstörténet rejtekeibe beavatni. Most, ebben a könyvében, bár ugyanez maradt az író célja, de ezúttal kifejezetten a gyermekeknek írt. Mindezt azonban úgy, hogy ez a könyv a fiatal olvasóknak egy valódi mese maradjon, a történelem iránt érdeklődő felnőtteknek azonban egy érdekfeszítő olvasmány legyen. Ebben nagy segítségére volt a fiatal és kiváló tehetségű zománcműves, Kolozsvári-Donkó Rebeka, aki a könyvben található - leheletfinom, és a magyar néplélekből fakadó - grafikákat készítette.
Ezekkel neki is sikerült hozzájárulnia a mű eredendő céljához: a gyermekek érdeklődésének felkeltéséhez és a tiszta forráshoz vezető út feltárásához. Mert a mese: Istenünk ajándéka, amivel egykor minket embereket meglepett. És ez az Isten sohasem hazudik.

Kategória: 
Kiadó: 
Homo Hungaricus
ISBN: 
9789631211597
Készletinformáció: 
Készleten