Üres

Összesen: 0 Ft

Maghun Világörökség és Hagyomány

Hagyományőrző kézműves termékek webáruháza Zsűrizett míves termékek, viselet, magas műveltség...

Felhasználási feltételek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A vevõ kijelenti, hogy a www.maghun.com honlapon található internetes áruház használata előtt megismerte és elfogadta az alábbi feltételeket:

Termékinformációk
   Az internetes áruházban szereplő termékekkel kapcsolatos árakra, raktárkészletre és technikai adatokra vonatkozó információk tájékoztató jellegűek, a Világbiztonság Kft. a változtatás jogát fenntartja.

Megrendelés
   A vásárló az internetes áruház megrendelési formanyomtatványának kitöltésével és annak elküldésével a formanyomtatványban az általa megadott árut / árukat megrendelte. A Világbiztonság Kft. a megrendelést e-mailben vagy telefonon igazolja vissza, és tájékoztatja a vásárlót a fizetési feltételekről, a kiszállítás módjáról, időpontjáról és annak díjáról. A Világbiztonság Kft. fenntartja a jogot, hogy bizonyos termékek rendelése esetén a vevőtől előleget kérjen.

Szállítási módok
   A megrendelt terméket az alábbi módokon tudja megkapni:
Szállítás futárszolgálattal. A csomagok átvételére a rendelésben megadott címzett, vagy az azonos címre bejelentett házastársa, rokona, illetve meghatalmazással rendelkező személy jogosult.
50000 Ft-os bruttó vásárlási érték felett a házhozszállítást mi álljuk.

Fizetési feltételek
   Vevő a megrendelés ellenértékét és a szállítási díjat az alábbi módokon fizetheti meg:
A Világbiztonság Kft. bankszámlájára történő előzetes készpénzbefizetéssel vagy átutalással (a szállítás a fizetés teljesítését követően történik).

Amennyiben a vevő előleget fizetett, akkor az előleg összege a végösszegből levonásra kerül.

Az elállási jog
Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

    Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a Világbiztonság Kft-hez. Elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie. A telephelyünkön megtekintett és személyesen megvásárolt termékekre az elállási jog nem vonatkozik.
    Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
    A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
    Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a Világbiztonság Kft részére visszajuttatni, a Világbiztonság Kft nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
    Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.