Üres

Összesen: 0 Ft

Maghun Világörökség és Hagyomány

Hagyományőrző kézműves termékek webáruháza Zsűrizett míves termékek, viselet, magas műveltség...

A magyar nyelv mint útikönyv 3.

Szerző: 
2 990 Ft

Hosszú, hosszú idővel ezelőtt az emberi lények a maihoz képest egészen más minőségű tudatossággal, és ehhez illő kommunikációval és megismeréssel rendelkeztek. Erre a valaha létezett fantasztikus tisztánlátásra és intelligenciára mai is élő bizonyíték a Magyar nyelv, és a hozzá természetesen simuló ősi írás, amit ma a legtöbbünk már csak rovás írásnak nevez… A nyelv és az írás használóit, ezért hívták úgy, a MAG népe!

   Ehhez képest „Tudományos körökben” ma mégis általános nézet, hogy volt egy bizonyos ősmagyar horda, akiknek nagy sötétségük közepette, a kereszténység felvétele hozta el a fényt, mígnem az első keresztény királyuknak, sikerült egycsapásra európai mintaállamot szervezni belőlük.

    A fent olvasható két út, két megközelítése a magyar Őskultúrának. A másodikat minden magyar gyereknek jól megtanítják az iskolában, s tipikus példa arra, hogy jaj annak a népnek, amelyiknek az ellenségei írják a történelmét!

   Mert az igaz hogy a keresztény térítőknek köszönhetően nem sok tárgyi lelet maradt meg az ősmagyar múltból. – De ami megmaradt az a legfurcsább és a legérdekesebb régészeti lelet az emberiség történetében, és bőven elég arra, hogy a napnál világosabban rekonstruálni lehessen belőle az igazi magyar ősműveltséget! Ezért nem kevesebbet szeretne ez a könyv, mint hivatkozási alapot nyújtani a Magyar őskultúrával, és ősműveltséggel kapcsoltban, ami nem veszett el, csak bujkált!

Ajánló a szerző könyveiből:

A magyar nyelv mint útikönyv az élet nevű túrához sorozat

    S bujdosó a saját hazájában a mai napig…

Kiadó: 
Magánkiadás
ISBN: 
9789631210804
Készletinformáció: 
Készleten