Üres

Összesen: 0 Ft

Maghun Világörökség és Hagyomány

Hagyományőrző kézműves termékek webáruháza Zsűrizett míves termékek, viselet, magas műveltség...

A sólyom népe

2 800 Ft

Egy fantasztikus történet, amely visszavezet az ókori történelmi krónikák és a hun-magyar legendák misztikus világába, ahol...

Ajánló:

 

 

 

Bátor Tengrikút hun nagyfejedelem és Bata fôtáltos mellett Tórul a kéksólyom, Kökbű a kékfarkas és Boga a gímszarvas a fôszereplôk, akiknek meg kell küzdeni a kínai császári udvar cselszövő fondorlataival és a vesztükre törő császári hadsereg félelmetes túlerejével. A tét a Hun Birodalom léte és jövôje.

„Az élet harc, a harc pedig élet, csakazon a népen van az Ég Ura áldása, amely képes áldozatot hozni a nemzet jövőbeli fennmaradásáért” – tanította Bata Eskám, a hunfőtáltos. A szerző, Cey-Bert Róbert Gyula, a nyolcvanas és kilencvenes években őstörténeti kutatásokat vezetett Belső Mongóliában,Ujgúriában és mindazon kínai tartományokban, amelyek hajdanána Hun Birodalomhoz tartoztak.A kutatások eredményei kiegészültek az ókori kínai krónikák (Suma Qian), történelmi források adataival és az ősi hun-magyar legendákat varázslatos képzelőerővel kezelő szerző fantáziájának színes, jelképgazdag világával, ahol megszólalnak a sólymok, a farkasok, a szarvasok, és a lovak Bátor Tengrikut leghűségesebb szövetségesei. Egy csodálatos lélekerősítő történelmi regény, amely összeköti az ősi krónikákat, legendákat és meséket a magyar lélek több ezer évre visszanyúló ősképeivel és jelképes értékeivel.Kötelező olvasmány minden magyar számára, akit érdekel a hun-magyar őstörténet regényesen megfogalmazott, misztériumokkal teli világa.

Kiadó: 
Püski kiadó
ISBN: 
978963302456
Készletinformáció: 
Készleten